Private Lease

Tijden veranderen; een eigen auto op de stoep is allang geen statussymbool meer. Een nieuwe auto met duidelijke kosten per maand, geen gedoe, geen lening of een greep uit de spaarpot. Zo houdt je over voor wat belangrijk is. De leuke dingen. Dat weekendje Brussel of die leuke designbank!

Je werkt in de stad, gaat om 08:00 naar je werk en verlaat het gebouw weer rond 17:50 uur. In de avond ga je naar de sportschool of je cursus. Parkeren met je ouwe bak is een crime en de komende tijd moet er zeker wat vervangen worden. Misschien is het private leasen van een nieuwe 208 een veel betere keuze. Dus geen zorgen want alles is betaald binnen het maandelijkse leasebedrag.

Lekker gemakkelijk

De afschrijving, wegenbelasting, verzekeringen, het onderhoud, de kleine ongemakjes zoals het vervangen van een lampje, ruitenwissers, sproeivloeistoffen en als je wilt zelfs het wisselen van je winterbanden.

Waarom moeilijk doen als het vanaf een vast bedrag per maand inclusief de btw als veel gemakkelijker kan! Maak gewoon een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Afspraak proefrit!

Private leasers weten al jaren de weg naar ons!

Bel: 0174 293 661